BiOns, onze unieke werkwijze

BiOns, onze unieke werkwijze

BiOns is een jonge thuiszorgorganisatie, die is opgericht door mensen met veel ervaring in de zorg. Onze visie is dat wij mensen willen ondersteunen om zolang mogelijk gezond en veilig in hun eigen vertrouwde omgeving te laten blijven. We kijken daarbij samen naar uw wensen en onze mogelijkheden. Op de wijze zoals u dat wenst. Want bij ons (BiOns) moet voelen als bij u.

Op zorg moet je elke dag kunnen rekenen. Daarom vindt BiOns de continuïteit in de zorgverlening heel erg belangrijk. Indien mogelijk, worden de werkzaamheden zoveel mogelijk verricht door dezelfde medewerkers. Bij BiOns werken mensen namelijk in teams. Samen zorgen zij ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft. U kent de vaste vervangers in het team van uw thuishulp. Een vertrouwd gezicht is immers erg prettig. Bovendien proberen wij altijd medewerkers in te schakelen die afkomstig zijn uit uw omgeving.

Open en eerlijk zijn in wat je doet, daar staat BiOns voor. Alle met uw zorg verband houdende zaken worden bewaard in de Zorgmap bij u thuis, maar ook in het dossier op kantoor. Dit dossier is inzichtelijk voor u via internet, maar ook voor uw familie als u dat wenst.

Kortom: het bieden van steun en vertrouwen, dat is waar BiOns voor staat.